Vriendschappelijke wedstrijd met veel plezier aan beide kanten!

Stammerlandweg 10
1109BR
AMSTERDAM
tel. 0294-489076

Op zaterdag 26 augustus draaide beide elftallen zich lekker warm op het kunstgras ter voorbereiding voor hun eerste wedstrijd van 23/24. Om 13:30 was het dan zover, de bal rolt, het duurde niet lang of er kwam flink wat verkoeling van boven maar dit mocht de pret niet drukken, beide elftallen warmde zich op en er kwamen mooie aanvallen.

We hebben ondanks de mooie aanvallen de brilstand weten te behouden in de rust. Na weer wat energie bijgeladen te hebben had Geinburgia 11 minuten nodig om het score bord en daarmee ook de wedstrijd te openen! De wedstrijd kwam los en beide ploegen strijden op volle kracht om het maximale eruit te halen. Na een ongelukkige handsbal in ons eigen 16M kreeg DCG een strafschop.

Deze werd ook benut en daarmee kwam er via de nummer 17 in de 65ste minuut de 1-1 op het scorebord. Er volgde een drinkpauze waarbij ook de tactiek werd aangepast om de wedstrijd met een goed resultaat te eindigen. En met succes, de wedstrijd werd heter en heter en uiteindelijk weten wij in de 84ste minuut de wedstrijd op slot te zetten met een mooie 2-1 door onze nummer 9.

Het was een mooie en leerzame wedstrijd, we danken onze tegenstander voor deze mooie wedstrijd en alle deelnemers, dus ook de arbitrage voor het mogelijk maken van de wedstrijd. De gebeleseerde wensen we veel sterkte en we kijken ernaar uit om een mooi seizoen te draaien.

Wij zijn er klaar voor, next match is OSM'75 op onze thuisbasis om 14:30. Kom ons aanmoedigen!